50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Afacerea ta cu Bovine”, plus Cartea Bonus Oferită Astăzi:

Toate acestea la prețul de doar 149 lei 109 lei (Carte tipărită Afacerea Ta cu Bovine + Stick USB cu ghidul Standardele realizării adăposturilor pentru bovine) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi fonduri europene nerambursabile pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocarea fondurilor europene. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest curs!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene pentru Zootehnie

Procurarea vacilor și a furajului

Construcția și utilarea fermei de vaci

Tehnici de creștere, secretele unei ferme de vaci profitabile

Ambalare, vanzare, piața de desfacere

Cu o experiență de peste 21 ani în creșterea bovinelor, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2009, 2015, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, ing. Tei Horațiu este persoana potrivită pentru a te ajuta în creșterea vacilor și în transformarea acestei activități într-o afacere.

Astfel îți oferim ghidul Afacerea ta cu Bovine, care consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale ferme.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, aflii pas cu pas cum îți construiești afacerea. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primelor produse.

Pentru afacerea dvs,
Ing. Zootehnist Tei Horațiu!